Volodimir Zelenski participarà en el proper ple del Congrés dels Diputats

El president d'Ucraïna intervindrà telemàticament com ha fet en els parlaments d'altres països des de la invasió russa

Volodimir Zelenski

El president ucraïnès, Volodimir Zelenski, compareixerà al Congrés dels Diputats dimarts que ve 5 d’abril seguint així amb la seva campanya per reafirmar el suport de la comunitat internacional contra la invasió russa a Ucraïna.

La compareixença, prevista per a les 16 hores, es durà a terme telemàticament, segons ha confirmat aquest dimecres la presidenta del Congrés, Meritxell Batet. Segons ha explicat, a la sessió també hi participarà el president del Govern, Pedro Sánchez.

Zelenski, que ja ha comparegut al parlament de diversos països, intervindrà breument per raons de seguretat. “El govern d’Ucraïna ens ha sol·licitat a través de l’ambaixada que el format de la intervenció sigui una breu intervenció meva presentant-ho, després intervindrà el president Zelenski per uns minuts i després volen que es produeixi també una breu intervenció del president del Govern d’Espanya”, ha detallat Batet.

(Visited 82 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Volodimir Zelenski participarà en el proper ple del Congrés dels Diputats”

  1. Estaria bé una intervenció teleàtica també d’en Brahim Ghali, presidente de la República Àrab Saharaui Democràtica. Seria un bon contrapunt i un bonic gest a la legalitat internacional

    Respon

Feu un comentari