Les protestes contra Cambray tallen els accessos a Barcelona

Els sindicats de l'ensenyament continuen reclamant la dimissió del conseller

Tall de la Meridiana per protestar contra la política del Departament d'Educació
Tall de la Meridiana per protestar contra la política del Departament d'Educació

Les mobilitzacions convocades pels sindicats de l’ensenyament a Catalunya durant la quarta jornada de vaga, aquest dimarts, han tallat el trànsit en vies principals d’accés a Barcelona, com l’avinguda Meridiana a l’altura de Sant Andreu Arenal, la Gran Via de les Corts Catalanes a la zona de la Campana, la Ronda de Dalt a Bellvitge i la Ronda Litoral a la Barceloneta.

Les protestes continuen després que aquest dilluns conclogués novament sense acord la darrera reunió -la quarta- entre els representants sindicals i el Departament d’Educació de la Generalitat. Els sindicats segueixen demanant la dimissió del conseller, Josep Gonzàlez-Cambray, i preveuen continuar mobilitzant-se després d’aquest dimecres per tombar la modificació del calendari, adoptada unilateralment per la conselleria, i altres reivindicacions, com un increment de la dotació pressupostària a Educació fins al 6% del PIB.

El Departament que encapçala Cambray rebutja el plantejament de revertir de cop les retallades, ja que estima que tindria un enorme impacte econòmic, segons ha explicat la directora del professorat, Dolors Collell, la qual també ha negat que la posició de la conselleria sigui immobilista, com denuncien els sindicats.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.