La batalla pel lideratge de JxCat s’enquista i s’endureix

Sonen tambors de guerra a JxCat. Fa un temps algunes veus autoritzades dubtaven del lideratge de Jordi Sànchez, atribuint-li la responsabilitat de tots els mals interns. En paral·lel, un sector demanava a Carles Puigdemont que deixés la presidència i se centrés en el Consell per la República, i que JxCat no depengués tant d’ell.

A més, la gestió de Laura Borràs de l’escó de Pau Juvillà i l’aura d’engany que la va envoltar va fer que més veus mostressin les seves diferències amb la màniga ampla que se li deixa. I si aquestes batalles estaven ja iniciades i totes van encaminades a dinamitar lideratges, la setmana passada un element més va contribuir a enquistar i endurir la guerra. La portaveu, Elsa Artadi, deixava el càrrec tipa d’haver de donar la cara per polèmiques de les quals no se sent responsable.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.