El PSC demanarà la dimissió de Gonzàlez-Cambray “si no resol aquesta crisi”

La portaveu socialista afirma que l'actual situació és "clarament una incapacitat" per la continuïtat del conseller

La portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, Alícia Romero, ha afirmat que podrien acabar demanant la dimissió del conseller d’Educació, Josep González-Cambray, si “no resol aquesta crisi” que ha portat als professionals del sector a convocar diverses mobilitzacions contra la proposta del departament de modificar el calendari docent.  Alícia Romero ha afirmat que la crisi provocada per Cambray “no pot continuar, és clarament una incapacitat per poder tirar endavant la política educativa a Catalunya”. Romero ha reblat que “creiem que el conseller Cambray s’ha equivocat molt”.

En declaracions al programa Cafè d’idees de RTVE, la portaveu socialista a la cambra catalana ha assegurat que el seu grup “no falcarà un govern amb el quin no compartim o compartim poques coses, això segur quec no ho farem”, en referència a possibles suports dels socialistes al govern de coalició de la Generalitat, en mans d’ERC i JxCat. Alícia Romero, però, ha dit que el PSC “amb allò que se’ns necessiti per avançar, per exemple, el català que és un tema importantíssim per Catalunya, nosaltres hi serem”.

En aquest context, Alícia Romero s’ha mostrat convençuda que Junts “surti del Govern”, afegint que “jo crec que això no passarà, aguantaran el temps que sigui; ja porten uns mesos i, per tant, veurem com pateix Catalunya aquesta crisi de govern constant en la que viuen els dos”. Romero ha denunciat que “no podem governar a cop de Twitter“, assegurant que “primer perquè Twitter no és la societat, Twitter és una xarxa social en el que hi ha gent, bàsicament polítics i periodistes, i el que no pot ser és que acabem, governant pel que diuen uns i altres”.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari