Presó provisional per a l’acusat de matar la seva exparella a Barcelona

L'home va entregar-se el passat dilluns a la Guàrdia Urbana i va confessar el crim masclista

Minut de silenci a la plaça de Sant Jaume de Barcelona com a condemna per l'assassinat masclista

El jutjat de violència sobre la dona número 1 de Barcelona ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per a l’home detingut el darrer dilluns per haver matat presumptament la seva exparella al districte de Sant Martí de Barcelona. L’autor dels fets va presentar-se el mateix dilluns a una comissaria de la Guàrdia Urbana per confessar el crim masclista. La víctima tenia 25 anys i era mare d’un infant.

Segons ha publicat Europa Press, el magistrat també ha decretat per a l’assassí confés la prohibició d’apropar-se a menys de 2.000 metres del seu fill, la prohibició de comunicar-se amb ell i la retirada de la pàtria potestat del menor. La custòdia de l’infant ha passat a mans de la família de la víctima.

En la interlocutòria, el jutge justifica les mesures decretades argumentant que “en aquest procediment, hi ha una altra víctima (el menor) que s’ha quedat sense mare de manera molt cruel, a qui cal protegir de la perniciosa influència que pugui representar el contacte amb qui ha matat la seva mare”. Segons el mitjà citat, el detingut només ha contestat les preguntes de la seva defensa, i la causa continuarà tramitant-se al jutjat de violència sobre la dona número 5 de Barcelona.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.