Els transportistes mantenen la vaga després de la reunió amb la ministra

Transports lamenta la decisió i recorda que les reivindicacions han estat recollides en l'acord amb la patronal

Vaga de transportistes
Vaga de transportistes (Twitter).

L’aturada de transports es manté malgrat l’acord que la ministra de Transports, Raquel Sánchez, va assolir aquest dijous de matinada amb la patronal. A la reunió no va participar-hi la Plataforma per a la Defensa del Transport, l’entitat convocant d’aquestes aturades, que ha hagut d’esperar a aquest divendres per reunir-se amb la ministra. Aquesta reunió no ha funcionat, i per això els transportistes continuaran amb les mobilitzacions.

Els transportistes demanen més bonificacions dels carburants que les pactades i no se senten representats per l’acord obtingut la passada matinada. El president de la Plataforma en Defensa del Transport, Manuel Hernández, confessava després de la trobada que “ens trobem en una situació d’enquistament, aquí ha de ser l’administració la que treballi per poder desconvocar aquestes parades; si no, no trobem sentit a haver estat 12 dies parats”.

La ministra Sánchez ha lamentat que la plataforma mantingui les aturades malgrat l’acord que el govern espanyol ha signat amb la patronal. Sánchez ha recordat que les reivindicacions de la plataforma ja estan recollides a les mesures acordades amb la patronal, i s’activaran el dia 1 d’abril. També ha demanat als vaguistes que si no aixequen les aturades “deixin treballar” la resta de camioners.

(Visited 91 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari