El propietari de les botigues Miró, condemnat a 2 anys i mig de presó

Se l’acusa de falsedat comptable, estafa i alçament de béns

Electrodomèstics Miró

El propietari de les botigues d’electrodomèstics Miró, Francesc Miró, ha acceptat dos anys i mig de presó per delictes com falsedat comptable, estafa i alçament de béns. Tot i això, la defensa ha demanat suspendre la pena perquè Miró no entri a la presó.

Deu anys després de declarar-se en concurs de creditors, Miró ha arribat a un acord amb la Fiscalia, l’entitat bancària i els productors d’electrodomèstics que l’havien denunciat. Concretament, el propietari de les botigues d’electrodomèstics els devia 80 milions d’euros.

La sentència recull que Miró i una col·laboradora van falsejar els comptes perquè un banc els continués donant crèdits d’un valor de 10 milions d’euros. També van presentar números falsos a diferents empreses agrupades en l’Associació espanyola de Fabricants d’Electrodomèstics i l’Associació Espanyola de Fabricants de Petits Electrodomèstics, on van subministrar productes del voltant de 70 milions.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides