Danone, obligada a interrompre imminentment el subministrament arreu d’Espanya

La vaga de transportistes causa retards en les comandes d'Inditex i para l'activitat de la conservera Calvo

Planta de Danone a Parets del Vallès

L’empresa Danone ha advertit que, en només 24 hores, es veurà obligada a interrompre temporalment la seva activitat a conseqüència de la vaga de transport indefinida, convocada per la Plataforma Nacional en Defensa del Sector del Transport. Així, la companyia haurà de parar les quatre plantes de productes lactis i les tres d’aigua mineral de les quals disposa a Espanya si no s’acorda una solució de manera immediata.

“Si no arriba a un acord en les pròximes hores, Danone es veurà obligat a prendre la dràstica decisió d’interrompre el procés de recollida de llet, i com a conseqüència, el procés de producció a les seves fàbriques i posterior trasllat de producte acabat a les cadenes de distribució alimentària. Això provocarà la interrupció de subministrament tant d’aigua mineral natural com de productes lactis a nivell nacional”, ha anunciat l’empresa en un comunicat.

Danone ha assenyalat que la situació “d’inestabilitat i l’agreujament de les aturades ja està començant a afectar l’aprovisionament de matèries primeres essencials” per a l’elaboració dels seus productes, com la llet sencera o la nata, i ha manifestat “el seu profund malestar” per les “greus conseqüències” que s’estan provocant. De la mateixa manera que Danone, altres companyies com Inditex o la fàbrica de conserves Calvo s’han vist afectades per la vaga de transportistes.

Zara, la principal firma de la multinacional tèxtil fundada per Amancio Ortega, ha advertit de possibles retards en l’enviament de comandes fetes per internet, una demora que també afectarà altres marques de la companyia com Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Zara Home i Oysho. Per la seva banda, la conservera Calvo ha paralitzat la seva activitat a la fàbrica ubicada a Carballo (la Corunya) a partir d’aquest dilluns a causa de les dificultats de subministrament i distribució.

(Visited 81 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari