Més marxes lentes de camions contra l’encariment del carburant

Les mobilitzacions de la vuitena jornada de vaga indefinida afecten el trànsit de la Zona Franca cap a la ronda Litoral i la ronda de Dalt

Marxa lenta de transportistes des de la Zona Franca de Barcelona
Marxa lenta de transportistes des de la Zona Franca de Barcelona

Foto: Betevé

Centenars de camions participen aquest dilluns, des de les 11 hores, en una marxa lenta de protesta que transcorre entre la Zona Franca i la Ronda Litoral i la Ronda de Dalt, a Barcelona, durant la vuitena jornada de vaga indefinida dels transportistes contra l’escalada dels preus del carburant. Tres marxes més a Catalunya protesten contra l’encariment dels preus: una partint des de les comarques de l’interior, i les altres dues, des de Tarragona i Girona.

Aquestes mobilitzacions, convocades per la Plataforma Nacional en Defensa del Sector del Transport, que aplega petites i mitjanes empreses del sector, han afectat el trànsit rodat fins al punt de fer notar als venedors de l’àrea de Barcelona una manca de determinats subministraments, principalment productes frescos, però menys significativa que a altres llocs d’Espanya, on també s’organitzen marxes lentes aquest dilluns.

Un punt de congestió viària destacat pel Servei Català de Trànsit a l’àrea de Barcelona és el de la Ronda de Dalt a l’altura del Nus de Valldaura.

La Plataforma Nacional en Defensa del Sector del Transport ha assegurat que els treballadors del sector no tornaran a l’activitat fins que no se’ls escolti i es plantegin solucions. Així mateix, ha rebutjat que el govern central es reuneixi amb Comitè Nacional de Transport per Carretera, patronal del sector en la qual no té representació aquesta plataforma.

Per la seva part, Élite Taxi ha convocat una altra marxa lenta per protestar també per l’encariment del carburant, que circularà entre la Terminal 1 de l’Aeroport de Barcelona-El Prat fins al Parlament de Catalunya, el pròxim dimecres, 23 de març.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.