El Parlament demana que Alay comparegui per explicar els seus contactes amb Rússia

La Comissió d’Afers Institucionals també aprova la sol·licitud perquè Gonzalo Boye parli sobre “intents de destruir l’entorn de Puigdemont”

Josep Lluís Alay
Josep Lluís Alay

El Parlament de Catalunya ha aprovat per unanimitat que Josep Lluís Alay comparegui per informar “sobre la seva relació amb els serveis secrets russos” i que Gonzalo Boye informi sobre “la defensa i intents de destruir l’entorn” de l’expresident de la Generalitat i eurodiputat de Junts Carles Puigdemont.

Alay, que és el cap de l’oficina de Puigdemont, serà citat per comparèixer a la Comissió d’Afers Institucionals gràcies al suport unànime obtingut per la sol·litud en aquest sentit plantejada per Ciutadans.

En el cas de Boye, advocat de Puigdemont, la proposta per fer-lo comparèixer s’ha aprovat amb els vots a favor del PSC, ERC, Junts, la CUP i CatComú, i el vot en contra de Cs, el PP i Vox.

En canvi, la petició presentada per demanar la compareixença de Puigdemont ha estat retirada per Cs abans que fos votada, decisió que fonts del partit taronja han justificat adduint que “ara es present una oportunitat que cal aprofitar”.

(Visited 103 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari