L’Agència Tributària investigarà les irregularitats comeses per l’emèrit

La Fiscalia va arxivar les causes obertes al Suprem i ara Hisenda investigarà els possibles fraus que no han prescrit

El rei emèrit Joan Carles I

La Hisenda espanyola agafa el relleu a la Fiscalia i investigarà els possibles fraus econòmics de Joan Carles I. Després que el ministeri públic va decidir arxivar totes les causes obertes al Tribunal Suprem sobre el patrimoni del rei emèrit, ara l’Agència Tributària podrà inspeccionar les irregularitats comeses pel monarca, però que no constitueixin delicte.

El que s’investigarà són tots els possibles fraus que encara no hagin prescrit, però que no superin els 120.000 euros defraudats en un any. Hisenda estaria estudiant, per exemple, algunes de les despeses de fundacions vinculades al voltant de l’emèrit, com Zagatka, a nom del seu cosí Álvaro d’Orleans i on Joan Carles consta com a beneficiari.

Hauria rebut, per exemple, tres armes de foc el 2018 per un valor total de 102.000 euros. Tots els delictes que la Fiscalia del Suprem va arxivar, però, ja no es podran investigar.

(Visited 49 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari