Junts es va bolcar amb Armènia quan Alay va negociar el reconeixement d’una Catalunya independent

El partit de Puigdemont diu que es va limitar a donar resposta a les reclamacions de la poc nombrosa comunitat armènia

La diputada de Junts Míriam Nogueras
La diputada de Junts Míriam Nogueras

Els diputats de Junts per Catalunya al Congrés es van bolcar amb diverses iniciatives favorables a Armènia sobretot després que Josep Lluís Alay, el cap de l’oficina de l’expresident i líder del partit Carles Puigdemont, negociés amb Rússia el reconeixement d’Armènia a la República catalana, segons publica El Confidencial.

La mateixa informació reflecteix que Junts nega tot vincle entre la posició dels seus diputats a Madrid i l’activitat internacional d’Alay. La diputada Míriam Nogueras ha justificat la presentació de mocions, interpel·lacions, preguntes i proposicions no de llei afirmant que va ser un “seguiment” arran del fet que la comunitat armènia a Catalunya els va traslladar els problemes que pateix.

La mateixa diputada ha rebutjat “contes imaginaris i conspiranoics” per bé que, segons destaca també El Confidencial, l’Associació Cultura Armènia a Barcelona no supera els 600 seguidors a Twitter i la comunitat armènia a Catalunya la integren 4.379 persones, segons l’Idescat, xifres que no suggereixen una capacitat d’influència significativa.

(Visited 113 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari