Rufián tracta Junts de “senyorets” que es creuen James Bond pels contactes amb Rússia

El portaveu d'ERC al Congrés accepta ser candidat a Santa Coloma si manté l'escó

Gabriel Rufián
Gabriel Rufián

Jordi Sànchez respon al portaveu d'ERC al Congrés que "és impossible ser més miserable"

El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha emprenyat Junts aquest dimarts perquè ha tractat l’expresident Carles Puigdemont i figures de la seva confiança de “senyorets” que “es creien James Bond”, pels contactes que diverses informacions asseguren que van mantenir amb figures del règim rus.

En una compareixença a la sala de premsa del Congrés, on ha assegurat que s’estava contenint, Rufián ha considerat que figures vinculades amb el soci del seu partit a la Generalitat “es passejaven per Europa reunint-se amb la gent equivocada”.

A més, ha assegurat que “no ens representen” i que “reunir-nos amb sàtrapes” no forma part de la línia política del seu partit ni de Raül Romeva, en concret, quan era conseller d’Exteriors. “És d’una frivolitat terrible“, ha afegit, ja que considera que aquelles reunions es van organitzar per “fer-se un selfie en segons quins despatxos”.

A més, Rufián ha considerat que Junts hauria de donar explicacions sobre les darreres informacions que situen el cap de l’oficina de Puigdemont, Josep Lluís Alay, l’advocat Gonzalo Boye i Puigdemont reunint-se amb persones suposadament vinculades amb el règim rus a Suïssa.

Sobre aquestes manifestacions, el secretari general de Junts, Jordi Sànchez, ha dit de Rufián que és un “ignorant” i, “de fet”, un “portaveu oficial de les clavegueres de l’estat” per aquestes afirmacions. “És possible ser més ignorant? En tot cas és impossible ser més miserable“, ha publicat també a Twitter.

Segons revela La Vanguardia, el vicepresident Jordi Puigneró ha demanat explicacions al president Pere Aragonès per les declaracions de Rufián. En concret, li ha demanat que aclareixi si representen la posició d’ERC.

(Visited 155 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari