Vaga a Catalunya: professors i alumnes reivindicaran els seus drets el 15, 16, 17, 23, 29 i 30 de març

73 directors d’instituts públics de Girona han demanat “solucions” al Departament d’Educació, liderat pel conseller Josep Gonzàlez-Cambray

Vaga contra les retallades en Educació i Sanitat del 29 de novembre del 2018
Vaga contra les retallades en Educació i Sanitat del 29 de novembre del 2018 (Twitter)

Les escoles i els instituts de Catalunya faran vaga els dies 15, 16 i 17 (dimarts, dimecres i dijous) i 29 i 30 (dimarts i dimecres) en protesta per les polítiques que ha imposat el Departament d’Educació. El detonant ha estat l’avançament de l’inici del curs escolar 2022-23, que ha estat anunciat sense consultar abans a la comunitat educativa i que el conseller Josep Gonzàlez-Cambray està decidit a mantenir malgrat les crítiques.

El dimecres 23 de març s’ha convocat un dia de vaga contra la sentència del 25% de castellà a les aules. Seran sis dies de protestes els que es realitzaran fins que finalitzi aquest mes.

Instituts de Girona demanen solucions

73 directors d’instituts públics de les comarques de Girona han mostrat la seva “preocupació”: “Estem en un punt de desconnexió que no havíem viscut mai”. Exigeixen “solucions” i consideren que les mesures que s’han pres són un “menyspreu al treball del professorat”.

Els alts càrrecs dels instituts han criticat que la notícia del canvi del calendari escolar els va arribar pels mitjans de comunicació i que no han tingut “veu ni vot”. “Davant la falta de diàleg” han enviat una carta amb les “preocupacions reals” perquè se’ls escolti i puguin rebre “respostes preferiblement per escrit i sense intermediaris”.

(Visited 903 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari