El “pati de col·legi” de la Mesa del Parlament

La Mesa del Parlament era, fa anys, un organisme a qui ningú feia cas, on anaven a parar els ‘dinosaures’ dels partits, i que només gestionava el dia a dia de la cambra de manera rutinària. Des dels anys més polèmics del procés, el seu paper polític va fer que guanyés presència mediàtica, i les darreres picabaralles entre els membres per coses com les llicències per edat, els triennis dels treballadors o l’escó de Pau Juvillà (CUP) l’han tornat a col·locar al centre de les polèmiques. Però, últimament, a més, la gresca ha arribat a enfrontar els lletrats, entre ells i amb la secretària general. Fins i tot la part tècnica de la mesa acaba encomanant-se del mal ambient. “És un pati de col·legi”, afirma un membre de la mesa, tip de les polèmiques.

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, també està sovint al centre de les polèmiques de la Mesa de la cambra. Tant és així que alguns dels membres de la Mesa asseguren que part de les picabaralles estan directament encoratjades per ella, cosa que nega totalment l’equip de la presidenta. Amb tot, la seva figura, que hauria de servir per posar pau en els conflictes oberts, sembla que no està servint gaire per a aquesta finalitat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.