Carrizosa rebutja la conciliació que demanen les famílies de l’escola de Canet

Lorena Roldán (PP) acusa els pares que s'han querellat de voler-los "silenciar"

El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa

Foto: Parlament de Catalunya (Sergio Ramos Ladevesa)

El president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, ha afirmat que no assistirà a la conciliació sol·licitada per l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’escola Turó del Drac de Canet de Mar (Maresme). Encara que els pares dels alumnes del centre educatiu s’han mostrat partidaris de resoldre la querella per un presumpte delicte de calúmnies i injuries contra Carrizosa i els diputats Lorena Roldán (PP) i Sergio Macián (Vox) mitjançant la conciliació, el líder de Cs a Catalunya ha asseverat que “no perdrà el temps” en anar-hi.

Carrizosa ha defensat que “mai” va referir-se a les famílies, sinó que els seus comentaris anaven dirigits als polítics i a les persones que, a través de les xarxes socials, insultaven la família que va demanar l’aplicació del 25% de castellà en una aula de P5. En aquest sentit, ha considerat que els qui han presentat la querella “s’han equivocat” i s’ha mostrat “segur” que “no faran la conciliació ni tampoc no es querellaran”.

“Qui va pressionar i assenyalar les famílies va ser Cambray (el conseller d’Educació) encoratjant un escarni a les portes de l’escola de Canet”, ha assegurat el líder de Cs a Twitter, afegint que no es penedeix d’haver carregat contra els qui van criticar els pares que van demanar el 25% de castellà. “Sí que vaig criticar, i ho tornaria a fer, als energúmens que van assetjar el nen i la seva família, i als polítics que ho van promoure. Qui assetja es diu assetjador”, ha etzibat.

En la mateixa línia que Carrizosa, la diputada Roldán (PP) s’ha defensat de les acusacions de l’AFA de l’escola Turó del Drac, a qui ha acusat de voler silenciar-los. “Ja fa molt de temps que vaig decidir no callar mai més davant dels abusos del separatisme. Pretenen silenciar-nos, però això s’ha acabat. Qui fos qui va assenyalar un petit de 5 anys hauria de reflexionar sobre això”, ha escrit a les xarxes socials.

(Visited 100 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari