La Zarzuela hauria escrit la missiva que el rei emèrit va enviar a Felip VI

L'advocat de Joan Carles I i el general Félix Sanz haurien portat l'esborrany al pare de l'actual monarca a Abu Dhabi

Felip VI i Joan Carles I
Felip VI i Joan Carles I

La carta en què el rei emèrit, Joan Carles I, comunica al seu fill, el rei Felip VI, la seva decisió de continuar residint “de manera permanent i estable” a Abu Dhabi i viatjar “amb freqüència” a Espanya, després de l’arxivament de les investigacions sobre la seva fortuna a l’estranger obertes per la Fiscalia, va sortir de la Zarzuela, segons publica El País.

Fonts governamentals han confirmat al rotatiu que van ser l’advocat de l’emèrit, Javier Sánchez-Junco, i l’exdirector del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI), el general Félix Sanz Roldán, els qui van portar en mà l’esborrany de la missiva a Joan Carles.

En aquest sentit, també segons indica El País, la carta es va elaborar a la Zarzuela, en coordinació amb la Moncloa. Una qüestió de la qual el mateix Pedro Sánchez havia reconegut que coneixia el sentit de la missiva, en unes declaracions en què també va reiterar que el rei emèrit encara ha de donar explicacions.

Segons va poder saber el rotatiu, Joan Carles I va examinar el contingut de l’esborrany de la carta i el va acceptar. Així mateix, a la informació publicada també es recull que aquesta decisió ha estat gestant-se en els últims mesos, després que l’horitzó judicial de l’emèrit s’hagi anat aclarint. Cosa que es va acabar definitivament amb l’arxivament de les investigacions de la Fiscalia.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides