Collboni acusa Podemos de frívols per discrepar en l’enviament d’armes a Ucraïna

El primer tinent d'alcalde pregunta irònicament a Belarra si vol "enviar Chupa-Chups per defensar-nos"

El primer tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, a la Cadena SER

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni (PSC), ha carregat contra Podemos pel rebuig que alguns membres del partit han mostrat respecte a la decisió del Govern central d’enviar armament a Ucraïna. La secretària general de Podemos i ministra de Drets Socials, Ione Belarra, així com la ministra d’Igualtat, Irene Montero, han afirmat que no és una mesura “eficaç” perquè, a parer seu, contribueix a una “escalada bèl·lica”, unes declaracions que Collboni ha considerat irresponsables.

“Veure la senyora Belarra i alguns membres de la coalició estirar tant les diferències en un moment i en un cas tan delicat i estratègic per Espanya per diferenciar-te políticament em sembla una frivolitat i una irresponsabilitat“, ha manifestat el primer tinent d’alcalde en una entrevista al programa Aquí Cuní de la Cadena SER. “Jo no sé la senyora Belarra què vol enviar a Ucraïna o a Rússia, Chupa-Chups per defensar-nos?” s’ha preguntat Collboni, que ha assenyalat que “en la política tot té un límit”.

El socialista ha asseverat que Occident té dret a defensar-se i, citant les paraules de l’alt representant de la Unió Europea per a Afers exteriors i Política de Seguretat, Josep Borrell, ha afirmat que “Europa és un jardí en mig d’una jungla” i que, per tant, “és bo i convenient que l’opinió pública europea sigui conscient de l’amenaça real que en aquests moments suposa (Vladímir) Putin i el seu règim”.

(Visited 102 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Collboni acusa Podemos de frívols per discrepar en l’enviament d’armes a Ucraïna”

Feu un comentari