L’agència publicitària de Comunicació Vinària firma un nou intercanvi amb la CCMA per valor de 14.264 euros

L’acord entre la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i l’empresa del grup del qual Vicent Sanchis n’és accionista i administrador suplent es va signar el passat 17 de febrer

Publicitat del programa 'Eufòria' de TV3 al portal digital ElMón, del grup administrat per l'empresa de Vicent Sanchis, Comunicació Vinària

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Editora Singular Digital 2GR, l’agència de publicitat del grup Comunicació Vinària, del qual el director de TV3, Vicent Sanchis, és accionista i administrador suplent, van signar, el passat 17 de febrer, un nou acord marc d’intercanvi publicitari. L’acord, que té una durada d’un any, es va signar el 17 de febrer i està valorat en 14.264,49 euros. El grup ElMón, del que depèn Editora Singular Digital 2GR, es compromet, per tant, a incloure publicitat dels mitjans de comunicació de la CCMA per aquesta quantitat. No se sap ben bé quina és la contrapartida publicitària exacta per part de la Corporació que presideix Núria Llorach.

Aquest és el sisè acord marc que firmen la CCMA i Editora Singular Digital 2GR des de que Vicent Sanchis va assumir la direcció de TV3, el 13 de març de 2017. En total, aquests intercanvis estan valorats en 55.560,94 euros.

Editora Singular Digital 2GR va ser creada l’11 d’octubre de 2006. El 16 d’octubre del 2019, l’administrador de Comunicació Vinària, Salvador Cot, va ser nomenat administrador d’Editora Singular Digital 2GR. Dos mesos i vuit dies després, el 24 de desembre del 2019, Comunicació Vinària era nomenada administradora suplent d’Editora Singular Digital 2GR. Aquell mateix dia, Vicent Sanchis era nomenat administrador suplent de Comunicació Vinària. Per fer possible el nomenament de Sanchis va caldre modificar els estatuts de l’empresa i afegir-hi un article 9 bis.

El primer acord marc que va firmar Editorial Singular Digital 2GR amb la CCMA després que Sanchis assumís la direcció de TV3 porta data del 18 de maig del 2017. Un any abans ja n’havia signat un. Aquests convenis i els dels anys 2018, 2019 i 2020 tenien un valor de 6.000 euros. El de l’any passat, va ser de 17.296,45 euros i el que s’acaba de firmar fa uns dies és de 14.264,49 euros.

A la Comissió de Control parlamentari de la CCMA celebrada el passat 25 de febrer, Sanchis va afirmar, davant les acusacions dels diputats de l’oposició que incorre en incompatibilitat en compaginar la direcció de TV3 amb la possessió d’accions i un càrrec a Comunicació Vinària, que, quan va assumir la direcció de TV3, ja va anunciarals membres del seu equip i a la direcció de la CCMA de la seva vinculació amb aquesta empresa mercantil. Va dir, també, que s’ha inhibit sempre que hi ha hagut alguna qüestió que vinculés Comunicació Vinària i la CCMA. Ho haurà hagut de fer, com a mínim, en 31 ocasions, ja que aquest és el número de contractes i convenis que han firmat les empreses del pool de Comunicació Vinària amb la CCMA des de que dirigeix TV3.

Inhibir-se, però, no evita que tenir un càrrec en una empresa que contracta i firma convenis amb la CCMA sigui incompatible amb la direcció de TV3, tal i com determina la llei catalana que regula el règim d’incompatibilitats dels alts càrrecs al servei de la Generalitat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.