SIL & eDelivery Barcelona obren les inscripcions per a la seva Start-up Innovation Hub

La 22a edició del Saló Internacional de la Logística organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), que tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny de 2022 al pavelló 8 del recinte Montjuic de Fira de Barcelona, vol atraure i potenciar la participació de tots aquells emprenedors i start-ups que puguin oferir solucions disruptives amb impacte en el sector de la logística mitjançant la seva Start-up Innovation Hub, en col·laboració amb La Salle Technova.  

Les empreses participants tindran l’oportunitat de presentar solucions i projectes creatius i innovadors davant les principals empreses industrials, inversors, empreses de capital risc i, en general, al públic especialitzat de tota la cadena de subministrament a nivell mundial present en la principal trobada del sector logístic al Sud d’Europa i el Mediterrani. 

L’Start-up Innovation Hub del SIL & eDelivery és un punt de trobada únic que permet crear sinergies, fer networking al Círculo Logístico i Círculo Retailer, així com tenir accés als coneixements especialitzats del sector. Les deu millors propostes seran candidates directes als premis SIL & eDelivery en la categoria Premi a la millor start-up, i els projectes seleccionats es publicaran en el directori de start-ups del SIL & eDelivery Barcelona com les millors empreses emergents de l’any. 

Pere Navarro, delegat especial de l’Estat en el CZFB, ha expressat que “aquesta iniciativa és una gran oportunitat per a ajudar a tots aquells emprenedors del sector de la logística, que en els últims anys ha reafirmat la seva importància en l’economia global. En aquesta edició, volem reforçar el nostre paper com a pont internacional de negocis entre Europa, Amèrica Llatina i els països de la Mediterrània”

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.