SIL & eDelivery Barcelona obren les inscripcions per a la seva Start-up Innovation Hub

La 22a edició del Saló Internacional de la Logística organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), que tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny de 2022 al pavelló 8 del recinte Montjuic de Fira de Barcelona, vol atraure i potenciar la participació de tots aquells emprenedors i start-ups que puguin oferir solucions disruptives amb impacte en el sector de la logística mitjançant la seva Start-up Innovation Hub, en col·laboració amb La Salle Technova.  

Les empreses participants tindran l’oportunitat de presentar solucions i projectes creatius i innovadors davant les principals empreses industrials, inversors, empreses de capital risc i, en general, al públic especialitzat de tota la cadena de subministrament a nivell mundial present en la principal trobada del sector logístic al Sud d’Europa i el Mediterrani. 

L’Start-up Innovation Hub del SIL & eDelivery és un punt de trobada únic que permet crear sinergies, fer networking al Círculo Logístico i Círculo Retailer, així com tenir accés als coneixements especialitzats del sector. Les deu millors propostes seran candidates directes als premis SIL & eDelivery en la categoria Premi a la millor start-up, i els projectes seleccionats es publicaran en el directori de start-ups del SIL & eDelivery Barcelona com les millors empreses emergents de l’any. 

Pere Navarro, delegat especial de l’Estat en el CZFB, ha expressat que “aquesta iniciativa és una gran oportunitat per a ajudar a tots aquells emprenedors del sector de la logística, que en els últims anys ha reafirmat la seva importància en l’economia global. En aquesta edició, volem reforçar el nostre paper com a pont internacional de negocis entre Europa, Amèrica Llatina i els països de la Mediterrània”

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari