Christina Aguilera, Sebastián Yatra i Camilo cantaran en el Cap Roig Festival 2022

Sergio Dalma interpretarà els seus majors èxits en el concert solidari del 4 d'agost de CaixaBank

Sebastián Yatra, Christina Aguilera, Sting y Camilo
Sebastián Yatra, Christina Aguilera, Sting i Camilo

Una constel·lació d’estrelles de la música es pujarà a l’escenari del 22è Cap Roig Festival. Christina Aguilera, Sebastián Yatra i Camilo encapçalen l’elenc d’artistes que cantaran del 22 de juliol fins al 15 d’agost.

Sergio Dalma, Sting, Mika, Raphael, Dani Martín, Pablo Alborán, Morat, Tamboret, Rosario, Rigoberta Bandini, Joan Dausà, Els Pets, Stay Homas i Miki Núñez completaran el cartell del festival de CaixaBank. Xiula i Bye Bye Monstre es sumaran al calendari d’actuacions protagonitzant les nits de Cap Roig Mini.

Concert solidari de Sergio Dalma

Dalma interpretarà els seus majors èxits en el concert solidari del 4 d’agost. La recaptació es destinarà a un projecte de la fundació Vimar per a acostar la música a les persones amb diversitat funcional i amb malalties mentals del Baix Empordà.

Amb els diners recaptats, la fundació adequarà i equiparà una sala d’estimulació sensorial dins del centre d’atenció especialitzada La Bòbila Nova, situat a Palafrugell, que compta amb 24 places. Vimar és una entitat de referència al Baix Empordà que busca conscienciar i avançar cap a una societat més inclusiva, accessible i respectuosa amb la diversitat.

(Visited 121 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari