Per què carrega ara l’independentisme dur contra Aragonès?

Pere Aragonès, durant la felicitació a Pedro Sánchez pel seu aniversari, al MWC
Pere Aragonès, durant la felicitació a Pedro Sánchez pel seu aniversari, al MWC

La difusió d’un vídeo on apareix Pere Aragonès entre el grup de persones que van felicitar l’aniversari al president del govern d’Espanya, Pedro Sánchez, cantant Happy birthday to you, ha provocat encara més indignació entre els independentistes de la línia dura contra el president de la Generalitat.

Aragonès, que portava mascareta i no semblava pels seus gestos que participés de la felicitació generalitzada -està quiet i res indica que canti-, hi apareix just al costat del rei Felip VI i es va sumar a l’aplaudiment final d’una inesperada felicitació -orquestrada pel director de GSMA, John Hoffmann- pel 50è aniversari de Sánchez, durant la inauguració del Mobile World Congress (MWC).

Aquests gestos han tornat a escalfar els ànims entre independentistes de la línia més contrària a ERC, com ha posat de manifest la cataracta de desqualificacions i queixes manifestada contra Aragonès a les xarxes.

Ramón Cotarelo, excandidat simbòlic d’aquesta formació i partidari de Carles Puigdemont, ha comentat: “El somni de l’orgullosa independència esdevingué el malson de la submissió cortesana”.

La simple presència d’Aragonès fent-se la foto amb Sánchez i Felip VI, això sí, ja havia enutjat molts correligionaris, com va deixar clar en un altre recent missatge la influencer independentista Pilar Rahola: “Què ens ha passat!”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides