Enric Hernàndez es perfila com a nou conseller delegat de la XAL

El periodista català va ser director d'El Periódico i cap d'Informació i actualitat de Televisió Espanyola

Enric Hernández

La xarxa que agrupa les ràdios i les televisions municipals de Catalunya i que gestiona la Diputació de Barcelona, la XAL, estudia incorporar com a nou conseller delegat l’exdirector d’El Periódico i d’informació de RTVE, Enric Hernàndez, segons publica NacióDigital.

Els dos partits que la governen, el PSC i Junts, han acordat, a proposta dels primers, que sigui Hernàndez qui condueixi a partir d’ara l’ens supramunicipal. Així ho aprovarà el plenari de la Xarxa Audiovisual Local, que reuneix el seu consell d’administració i els diputats de la Diputació de Barcelona i que ja ha estat convocat pel pròxim 31 de març.

Hernàndez va ser entre 2010 i 2019 i fins que el diari va ser venut a Prensa Ibérica, director d’El Periódico de Catalunya. Després es va convertir en director d’informació i actualitat de RTVE, un càrrec de nova creació en el que va durar poc més d’un any. Abans, Hernàndez havia ocupat càrrecs de responsabilitat a l’Avui, El País i El Periódico a les redaccions de Barcelona i Madrid.

(Visited 219 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari