Enric Hernàndez es perfila com a nou conseller delegat de la XAL

El periodista català va ser director d'El Periódico i cap d'Informació i actualitat de Televisió Espanyola

Enric Hernández

La xarxa que agrupa les ràdios i les televisions municipals de Catalunya i que gestiona la Diputació de Barcelona, la XAL, estudia incorporar com a nou conseller delegat l’exdirector d’El Periódico i d’informació de RTVE, Enric Hernàndez, segons publica NacióDigital.

Els dos partits que la governen, el PSC i Junts, han acordat, a proposta dels primers, que sigui Hernàndez qui condueixi a partir d’ara l’ens supramunicipal. Així ho aprovarà el plenari de la Xarxa Audiovisual Local, que reuneix el seu consell d’administració i els diputats de la Diputació de Barcelona i que ja ha estat convocat pel pròxim 31 de març.

Hernàndez va ser entre 2010 i 2019 i fins que el diari va ser venut a Prensa Ibérica, director d’El Periódico de Catalunya. Després es va convertir en director d’informació i actualitat de RTVE, un càrrec de nova creació en el que va durar poc més d’un any. Abans, Hernàndez havia ocupat càrrecs de responsabilitat a l’Avui, El País i El Periódico a les redaccions de Barcelona i Madrid.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.