La causa sobre Triacom que afecta Madí es jutjarà a Barcelona

L’Audiència de Barcelona no acumularà aquesta derivada amb el cas del 3%

David Madí
David Madí

La causa sobre Triacom que afecta David Madí, l’ex-mà dreta de l’expresident Artur Mas, serà jutjada a Barcelona i no s’acumularà a la causa sobre el 3%, sobre el presumpte finançament il·legal de Convergència, publica La Vanguardia.

El recurs interposat per la defensa de Madí ha reeixit i aquesta investigació, sobre la presumpta comissió de falsedat documental i delicte fiscal per part de la productora Triacom, no es mourà del Jutjat Penal número 23 de Barcelona.

L’Audiència de Barcelona, segons la mateixa informació, conclou que existeix només un vincle “parcial” entre totes dues causes,, i que acumular-les endarreriria el procés.

Madí és un dels acusats perquè és el responsable de dues empreses que es troben en el punt de mira per l’emissió de factures sospitoses.

En la causa principal, que investiga l’Audiència Nacional, Triacom es troba sota la lupa pels contractes suposadament inflats que haurien servit per finançar Convergència.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.