La CUP no substituirà Juvillà fins que el Suprem resolgui el recurs

El partit afirma que explotaran totes les línies judicials obertes i reiteren que no volen que es normalitzi la repressió

Juvillà amb Ndiaye

Nogay Ndiaye, número dos de la llista de la CUP-NCG a Lleida a les passades eleccions, no agafarà el relleu de l’exdiputat Pau Juvillà al Parlament de Catalunya fins que el Tribunal Suprem no resolgui el recurs que el Parlament va presentar a finals de gener contra la retirada de l’escó de Juvillà.

La formació dona per fet que la sala contenciosa administrativa del Suprem rebutjarà les mesures cautelars perquè “juguen amb les cartes marcades”. Això sí, ha deixat clar que aquest relleu no afectarà l’acció política que porta a terme la CUP.

“Això no vol dir que donem la batalla per perduda, no vol dir que vulguem normalitzar la repressió”, ha dit el diputat Xavi Pellicer, que ha afegit que la CUP explotarà totes les línies judicials obertes.

En el cas de Juvillà encara hi ha vies judicials obertes i la CUP en vol obrir de noves. “Òbviament, anirem fins al final i no donarem el braç a tòrcer tant pel que fa a la vulneració de drets d’en Pau com per la persecució política que pateix l’independentisme per part de l’estat espanyol”, ha dit Pellicer.

Al seu torn, Juvillà ha dit que el seu compromís amb la CUP és “ineludible” i ha anunciat que continuarà treballant per la seva formació. A més, també ha destacat el compromís social de Ndiaye, a qui li ha desitjat “molts encerts quan arribi el moment”.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari