Sanchis, molt content amb la seva gestió a TV3 malgrat que “he hagut d’aguantar força mala gent”

La diputada de Ciutadans Anna Grau li retreu que surti del càrrec “amb deshonor, la cara vermella i fins i tot el cul vermell”

El director de TV3, Vicent Sanchis, amb els diputats de Ciutadans, Anna Grau i Nacho Martí, al Parlament, aques 25 de febrer

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha assegurat que deixarà TV3 “molt content” amb la seva gestió com a director els darrers cinc anys. Ho ha fet després que la diputada de Ciutadans Anna Grau li demanés que fes un balanç de la seva etapa al front de TV3 en la sessió d’avui de la Comissió de Control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) al Parlament. Grau ha començat la seva intervenció afirmant que “mai no hauria pensat que arribaria a veure’m amb vostè en una situació com aquesta, sortint de la direcció de TV3 amb deshonor, amb la cara vermella i fins i tot l cul vermell”, referint-se a les acusacions d’incompatibilitat que li han formulat a Sanchis els altres grups de l’oposició.

“Quina decepció! Jo he volgut creure durant molt temps que vostè dirigia TV3 com li havien dit que ho fes, fent-ne no ja un ariet de propaganda i un desert de pluralitat, sinó una roda de favors polítics i empresarials i, fins i tot, una centrifugadora dels comptes més obscurs i més opacs del procés, però el pitjor estava per venir. El pitjor ha estat descobrir, ja en la recta final de la seva gestió, que vostè no era només un manat de la maquinària processista sinó que vostè mateix s’ha omplert presumptament les butxaques amb ella”, ha dit Grau, que ha exigit Sanchis “menys demanar la gent que es retracti, menys xuleries, més retre comptes”. “El director de TV3 ha de ser, com la dona del César, ser honesta i semblar-ho”.

Sanchis ha amenaçat la diputada de Ciutadans amb querellar-s’hi si l’acusava de corrupció sense proves i ha afirmat que “més val ser xulo que mala persona”. Ha assegurat que se n’anirà de TV3 amb la consciència “molt tranquil·la” i que si es presentés el concurs que es farà per triar el nou director “segurament podria guanyar-lo”. “He aguantat moments molt durs, he aguantat força mala gent, he aguantat crítiques i sinècdoques molt interessades. He hagut d’aguantar el que ha calgut”, ha afirmat. “Crec que he fet bé la meva feina”, ha conclòs.

(Visited 210 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari