El MWC deixa Rússia sense pavelló

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, celebra la decisió de GSMA

Presentació del MWC 2022
Presentació del MWC 2022

GSMA, l’organitzadora del Mobile World Congress (MWC), ha deixat Rússia sense pavelló en l’edició d’enguany d’aquest saló, arran de l’atac de l’exèrcit rus a Ucraïna. Fonts de GSMA han manifestat que aquest esdeveniment compleix “amb totes les sancions polítiques i governamentals” i que “condemna enèrgicament la invasió russa”.

L’organitzadora del MWC ha considerat que aquest congrés és un “esdeveniment unificador” i ha explicat  que, a partir de la informació que transcendeix sobre el conflicte, estan revisant la seguretat de l’esdeveniment, que se celebrarà entre el 28 de febrer i el 3 de març. El president de GSMA, John Hoffmann, ha manifestat que no preveu que la guerra a Ucraïna tingui impacte en la celebració del MWC.

El primer tinent d’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha manifestat que comparteix la decisió de GSMA, argumentant que “Els valors i l’esperit universal, obert i de progrés social de l’esdeveniment són totalment incompatibles amb les inadmissibles accions del govern rus contra Ucraïna”.

L’anunci de la retirada del pavelló del MWC a Rússia coincideix amb el trasllat a París de la seu de la final de la Lliga de Campions de futbol d’aquesta temporada, que s’havia de celebrar a Sant Petersburg.

(Visited 76 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari