Dimiteix un tinent d’alcalde de Santa Susanna acusat de violació

La Fiscalia demana 8 anys de presó per a Josep Lluís Mulero (AiS-Junts)

Josep Lluís Mulero
Josep Lluís Mulero

El tercer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Santa Susanna (Maresme), Josep Lluís Mulero, ha dimitit després que transcendís que la Fiscalia li atribueix la presumpta comissió d’un delicte d’abús sexual, i que demana 8 anys de presó per a ell.

La dimissió de Mulero, que forma part del govern municipal format per la candidatura conjunta de Junts i Ara i Sempre Santa Susanna (AiS), ha estat acceptada per l’alcalde de la localitat, Joan Campolier.

Segons publica El Periódico, el consistori ignorava que s’havia obert un procediment penal contra Mulero, a qui s’acusa d’haver abusat sexualment, el 2018, d’una jove que llavors tenia 24 anys i que treballava en una empresa de la qual ell és gerent.

Els fets van tenir lloc a Madrid, on tots dos es van desplaçar per assistir a un curs de formació. Segons la Fiscalia, Mulero va drogar la noia i va aprofitar que es trobava “marejada i somnolenta” per despullar-la i realitzar-la diversos tocaments, fins que ella es va despertar i el va rebutjar.

L’Audiència de Madrid jutjarà Mulero durant les pròximes setmanes.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.