La conferència de Pere Aragonès decep els quadres del seu partit

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va fer la setmana passada una conferència on havia anunciat que marcaria les línies mestres del seu projecte, especialment en la reconstrucció de l’espai independentista. Les expectatives eren altes.

Durant setmanes, Aragonès va estar reunint-se, en públic i en privat, amb líders de partits i entitats sobiranistes, amb quadres interns i referents de l’espai, amb gent a qui volia prendre el pols per bastir la seva proposta. I això havia creat una gran esperança, sobretot entre la gent d’Esquerra Republicana, que esperava que el seu president marcaria un horitzó clar i donaria un cop d’efecte per liderar l’estratègia que pogués venir.

Però després d’escoltar el que va dir Pere Aragonès, amb escasses novetats i cap fórmula clara per unir l’independentisme ni per avançar en la independència més enllà de la negociació amb l’Estat, hi ha nombrosos quadres territorials i intermedis que estan decebuts. “Quan el que més agrada de la conferència és la posada en escena i el grafisme, és que tenim un problema”, assegura un membre de la direcció.

(Visited 123 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari