Els busos de TMB se sumen a la vaga de FGC durant el Mobile World Congress

El sindicat UGT ha convocat aturades parcials des del 28 de febrer fins al 3 de març

Autobús H12

Foto: @BCN_Mobilitat

Els treballadors d’autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) aniran a vaga a partir del pròxim 28 de febrer fins al 3 de març, coincidint amb les dates en què se celebrarà el Mobile World Congress (MWC) a la capital catalana, tal com estan fent els empleats de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) des d’aquest dimarts. En el cas de la plantilla de busos, ha estat la UGT qui ha cridat a la vaga els treballadors.

Segons ha anunciat a Twitter, el sindicat ha decretat aturades parcials des del dilluns fins al dijous de la setmana que ve, concretament en les franges de 8:30 a 10:30h, de 16:30 a 18:30h, i de 22 a 00h, i exigeix a TMB que pagui als empleats els 25 milions d’euros que no els ha abonat durant 18 anys per “un error de càlcul”, segons l’empresa. “On són els 25 milions?”, es pregunta la UGT en un tuit.

Pel que fa a la protesta de FGC, el Sindicat Espanyol de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris (SEMAF) ha començat la vaga aquest dimarts, i està previst que es mantingui durant els dies 24, 25 i 28 de febrer i 1, 2, 3 i 4 de març. Com en el cas de la plantilla dels autobusos, els treballadors de FGC estan duent a terme aturades parcials: de 00 a 4h, de 5 a 10h, de 15 a 20h i de 23 a 00h.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.