Vicent Sanchis va entregar com a director de TV3 tres premis Vinari organitzats per la seva empresa el 2020

L’acte va ser transmès pel Canal 33 gràcies als convenis signats, des de que es va fer càrrec de la televisió pública, entre la societat de la qual té accions i n’és administrador suplent i la CCMA

Vicent Sanchis entrega tres premis Vinari a la gala del 2020

El director TV3, Vicent Sanchis, entrega tres premis Vinari a la gala del 2020

El director de TV3, Vicent Sanchis, va entregar tres premis Vinari en la gala que es va celebrar, el 8 d’octubre de 2020, a l’Auditori de Vilafranca del Penedès. Aquests premis els organitza l’empresa Comunicació Vinària, de la que Sanchis ha reconegut que n’és accionista en la seva Declaració de Béns Patrimonials com a alt càrrec de la Generalitat. En aquesta Declaració de Béns Patrimonials, Sanchis fa constar que no té cap càrrec a Comunicació Vinària però el Butlleti Oficial del Registre Mercantil del 3 de gener de 2020 va publicar que va ser nomenat per aquest càrrec el 24 de desembre de 2019. És a dir, que quan va entregar els premis Vinari l’octubre del 2020 compatibilitzava el càrrec de director de TV3 i el d’administrador suplent de l’empresa que va organitzar l’acte.

Comunicació Vinària organitza els Premis Vinari des de l’any 2013 i la gala d’entrega dels guardons se celebra cada any a l’Auditori de Vilafranca del Penedès. La gala del 2020 va ser transmesa en directe pel Canal 33 gràcies a un conveni firmat entre Comunicació Vinària i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Aquest conveni es firma cada any des de que Vicent Sanchis va arribar a la direcció de TV3, el 13 de març de 2017. El darrer es va rubricar el 14 de juny del 2021. Comunicació Vinària ha firmat amb la CCMA cinc convenis de col·laboració i 14 contractes per les col·laboracions del seu administrador, Salvador Cot, als programes Els matins i Més 324 de TV3 i El matí de Catalunya Ràdio.

La gala del 2020 va ser presentada per Màrius Serra, que també col·labora a El matí de Catalunya Ràdio i a Els matins de TV3. Vicent Sanchis va pujar a l’escenari a mitja transmissió per entregar els premis als millors vins escumosos en les categories de jove, rosat i reserva. Serra el va presentar com a director de TV3 i així es va fer constar en el rètol que va aparèixer en la pantalla del televisor durant la transmissió del canal 33. La direcció executiva de la transmissió va córrer a càrrec de Mario Daza i Cristian Trepat, que s’encarreguen dels programes i les transmissions més destacades de TV3.

L’acte es va celebrar de forma presencial, en els temps durs de la pandèmia, raó per la qual Sanchis va lluir uns guants negres per evitar contagis. Es va limitar a entregar els tres guardons i no va fer cap intervenció. De fet, se’l notava incòmode a l’escenari.

El gran protagonista de la gala va ser l’actor Toni Albà que va fer nombroses intervencions en el seu decurs imitant i burlant-se del rei emèrit Joan Carles, que feia uns mesos havia marxat d’Espanya arran de les informacions que el vinculaven amb irregularitats financeres. La cerimònia es va clausurar amb un selfie que es va fer Toni Albà-Joan Carles amb Màrius Serra i altres assistents a l’acte, com la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, mentre Sanchis aplaudia des de la graderia del públic.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.