Els Mossos detenen un home com a presumpte assassí de la seva parella a Martorell

La policia local ha trobat morta a la dona i ferit al detingut a un habitatge del municipi

Un agent dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 52 anys com a presumpte assassí de la seva parella a Martorell. La policia local del municipi, després de rebre un avís per una discussió a un habitatge al voltant de les 11.00 h, ha trobat al domicili el cos sense vida de la dona i al suposat autor del crim ferit.

La policia catalana ha indicat en un comunicat que el suposat assassí ha estat traslladat a un centre hospitalari i que ha quedat detingut. Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal han obert diligències per a esclarir les circumstàncies del fet. La investigació continua oberta sota secret d’actuacions.

(Visited 94 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari