El Parlament aprova per unanimitat la supressió de les llicències d’edat

Fixa l'1 d'abril com a data límit per decidir què fer amb els treballadors que ja tenen aprovada la llicència

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, en la Junta de Portaveus

La comissió d’Afers Institucionals del Parlament ha acordat per unanimitat aquest dijous la supressió de les llicències d’edat per als funcionaris de la institució de més de 60 anys i amb 15 d’antiguitat, que podien cobrar el sou íntegre sense anar a treballar.

En concret, s’ha eliminat l’article 79 del règim de govern intern del Parlament, que és el que preveu aquesta possibilitat, i també s’ha decidit denegar les sol·licituds d’aquesta prerrogativa pendents de resolució.

A partir d’ara i fins a l’1 d’abril es negociarà amb el consell de personal de la institució, que és la representació dels treballadors, què es fa amb les llicències que ja s’havien aprovat, no només a la Cambra catalana, també a altres òrgans estatutaris.

D’altra banda, al preàmbul del text aprovat a la comissió s’especifica que s’ha intentat negociar, sense èxit, el contingut del mateix amb el consell de personal. Per això, els grups s’han compromès a intensificar el diàleg amb aquest organisme els mesos vinents.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.