Albiach insta Aragonès a demostrar que vol el seu suport parlamentari

La líder dels comuns afirma que hi haurà taula de diàleg "en les pròximes setmanes" i demana centrar-se en el contingut

Pere Aragonès y Jéssica Albiach en una imagen de archivo

La líder dels comuns, Jéssica Albiach, vol que el president de la Generalitat demostri que vol continuar comptant amb En Comú Podem com a eventual soci al Parlament. Albiach, que s’ha trobat amb el president Pere Aragonès i la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, juntament amb David Cid, portaveu parlamentari dels comuns, ha celebrat que amb la nova reunió de la comissió bilateral divendres “comença a consolidar-se” la relació entre governs.

També li ha traslladat la seva “preocupació” per la “manca de lideratge” i actitud “erràtica” del Govern, especialment des que ha començat l’any. Amb tot, ha assegurat que els comuns estaran “sempre per sumar” i negociar. També ha reclamat que proposi un nou model de finançament, carpeta que el Govern no vol obrir.

Pel que fa a la taula de diàleg, ha defensat que hi haurà una reunió “en les pròximes setmanes”, i ha demanat no centrar l’atenció en la data, sinó en el contingut.

Vilagrà, a la sortida de la reunió, ha anunciat que el Govern convocarà aviat la comissió de seguiment amb els comuns sobre els pressupostos. La consellera ha reiterat que el Govern es manté obert a pactar amb els comuns, i ha recordat que és el grup amb qui ha aprovat més iniciatives: “Continuarem treballant”, ha subratllat.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari