Junts anuncia que votarà contra tota proposta presentada en castellà al Parlament

El diputat Salvador Vergés afegeix que no donarà suport a cap iniciativa de Vox, ni traduïda al català

Salvador Vergés, diputat de Junts
Salvador Vergés, diputat de Junts

Junts ha anunciat que sempre votarà contra les propostes que es presentin en llengua castellana al Parlament de Catalunya. El diputat Salvador Vergés ho ha afirmat en pronunciar-se sobre una proposta plantejada per Vox aquest dimarts a la tarda, a la darrera sessió ordinària de la Comissió d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Món Rural de la cambra catalana.

Vergés ha explicat que “votarem que no, en primer lloc, perquè està redactada en castellà”, i que “personalment, vull deixar constància aquí que no votarem mai a favor de cap text que es presenti, per part de cap partit al Parlament de Catalunya, en castellà”.

El diputat de Junts ha afegit, adreçant-se directament a Vox, que “no cal que es preocupin perquè encara que ens la traduïssin no la votaríem a favor”, ja que “votarem sempre que no a qualsevol proposta que vingui d’un partit com el seu, d’extrema dreta, que està en contra dels drets humans i que està a favor del patriotisme espanyol més ranci”.

Vergés, que ha reconegut que estarien d’acord en alguns punts de la proposta de Vox, també ha considerat, abans de justificar així el seu vot negatiu, que “no necessitem que vostès ens ajudin ni en el sector primari ni en res”, i que “ens ho farem tots sols”.

(Visited 258 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari