Puigdemont denuncia un carter que es negava a entrar a la seva oficina

L'expresident fa una carta de queixa a Correus per l'"acte d'intimidació inacceptable" d'un empleat

El líder de JxCat, Carles Puigdemont
El líder de JxCat, Carles Puigdemont

Carles Puigdemont ha denunciat el tracte rebut per part d’un repartidor de Correus. En una entrega a l’Oficina Europarlamentària de Junts a Barcelona, el carter s’hauria negat a entrar-hi. En un vídeo compartit per l’expresident de la Generalitat, es veu com el treballador es queda a la porta sense entrar.

“No hi vull entrar perquè em fa fàstic!”, hauria dit el carter -fet que no queda recollit al vídeo perquè no hi ha so-. “Ho considerem un acte d’intimidació inacceptable envers les persones que treballen a la nostra oficina i als nostres votants”, ha manifestat Puigdemont a Twitter.

L’expresident, que ha adreçat una carta de protesta a Correus, demana “exigim explicacions als responsables de l’empresa, i els demanem mesures per erradicar les expressions d’odi dels seus representants”.

(Visited 326 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari