Comunicació Vinària ha firmat 20 contractes amb administracions catalanes des de que Sanchis dirigeix TV3

L’empresa de la qual té el 10% d’accions ha estat contractada des del març de 2017 per tres ajuntaments, una Diputació, una universitat i tres organismes de la Generalitat

Des de que Vicent Sanchis va ser nomenat director de TV3, el 13 de març de 2017, l’empresa Comunicació Vinària, de la qual disposa del 10% de les accions, ha estat contractada per tres ajuntaments, una diputació, una universitat i tres organismes de la Generalitat. Els ajuntaments que han contractat Comunicació Vinària, de la que Sanchis n’és l’administrador suplent des del desembre de 2019, són els de Reus, Palamós i Rubí. La diputació que ha pagat pels seus serveis és la de Barcelona, la universitat és la Rovira Virgili i els tres organismes dependents de la Generalitat són l’Agència de Residus de Catalunya, l’Institut Català del Vi i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. En total, Comunicació Vinària ha ingressat 68.262 euros en aquests cinc anys gràcies als vint contractes que ha firmat amb aquestes administracions.

Les aportacions més elevades són les de l’ajuntament de Rubí, que ha contractat en cinc ocasions aquesta empresa per un total de 29.750 euros, per l’organització de diverses activitats relacionades amb els Premis Vinari. Reus promoció, l’agència turística i de difusió de la imatge de la ciutat, la va contractar el 8 de juny de 2017 amb motiu de l’organització dels Premis Vinari dels Vermuts d’aquell any. Encara no feia tres mesos que Vicent Sanchis dirigia TV3. Va pagar 8.300 euros per aquest servei. Un any després la va tornar a contractar per l’organització de “Tast. Gala premis”. En aquesta ocasió va pagar 6.500 euros. En total, doncs, Reus promoció va aportar 14.800 euros a les arques de Comunicació Vinària. Més modesta ha estat l’aportació de l’ajuntament de Palamós que, els mesos de juny i octubre de l’any passat, va contractar aquesta societat i li va pagar 4.500 euros per l’organització de la Mostra de Vermuts Premis Vinari i per un concurs per triar els millors vermuts de Catalunya.

Pel que fa a la Diputació de Barcelona, el 30 de juny del 2020 va contractar Comunicació Vinària en el marc de la campanya de publicitat “40 anys Medi Ambient” i li va pagar 750 euros. La Fundació URV, de la Universitat Rovira i Virgili, va retribuir amb 962 euros dues campanyes de publicitat i propaganda realitzades els anys 2019 i 2021.

Aquests dotze contractes amb les diferents administracions i entitats públiques han tingut un cost de 50.762 euros. Els vuit contractes realitzats amb els organismes de la Generalitat, dels que informava ahir EL TRIANGLE, han tingut un cost de 17.500 euros.

L’article 3 de la Llei del règim d’incompatibilitats diu que “els alts càrrecs al servei de la Generalitat han d’exercir llurs funcions amb dedicació plena i absoluta i no poden compatibilitzar llur activitat amb l’exercici de cap altre lloc, càrrec, representació, professió o activitat mercantil, professional o industrial, de caràcter públic o privat, per compte propi o aliè”, i l l’apartat 2 de l’article 4 determina que “no poden tenir, individualment o junt amb llurs cònjuges, convivents o altres familiars de primer grau de consanguinitat o afinitat, la titularitat de participacions que representin un percentatge igual o superior al 10% del capital en empreses que tinguin concerts, convenis o contractes de qualsevol mena amb el sector públic estatal, autonòmic, comarcal o local”.

(Visited 208 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari