Jair Domínguez fa broma a TV3 amb l’esclerosi lateral amiotròfica de Stephen Hawking

“Diran que és malaltia, però era que li agradava fer-se el xulo amb el toro mecànic”, va deixar anar al capítol de ‘Bricoheroes’ que es va emetre ahir

Jair Domínguez, un dels dos presentadors del programa Bricoheroes de TV3, va fer broma, en el que es va emetre ahir, de l’esclerosi lateral amiotròfica que va patir el científic britànic Stephen Hawking des de jove i que va acabar causant-li la mort el 2018. Domínguez va comentar al seu company Lluís Jutglar (Peyu) que “Steven Hawking, diran que és malaltia, però era que li agradava fer-se el xulo amb el toro mecànic”. Va afegir que sabia molt de física i que deia que no es cauria gràcies a la força centrífuga” però que va acabar caient i això és el que li va causar les incapacitats que va patir.

Peyu i Domínguez van tornar a burlar-se dels que qualificen com a quillos. Van dir que qui controla les atraccions del toro mecànic és un quillo, que sol portar una lletra xinesa tatuada al coll que significa “força de centrifugació”. “Si em trobo un quillo pel carrer i porta un tatuatge de ‘força de centrifugació’ li faig un petó a la boca”.

Una setmana més, Bricoheroes va tornar a infringir les normes que regulen l’emissió de publicitat als programes emesos per TV3, tant en el canal convencional com ‘a la carta’, i van fer promoció de Parlem Telecom, incitant l’audiència perquè es doni d’alta a aquesta empresa. En aquest capítol es va produir la curiosa circumstància que, al seu inici i en el rètol on se citen les empreses de les quals es fa publicitat de ‘posicionament’, es citava Casacuberta Automòbils que no va aparèixer en cap moment del programa. En canvi sí que van parlar de ‘bitter Kas’, sense notificar-ho en el rètol inicial. Les infraccions de Bricoheroes en l’emissió de publicitat han comportat una sanció de 12.001 euros del Consell de l’Audiovisual de Catalunya a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, multa que encara no s’ha pagat.

A més de burlar-se de Stephen Hawking i dels “quillos”, Domínguez i Peyu van tornar a menystenir la llengua castellana. “L’acetona en llocs tancats… podeu començar a parlar en castellà”, van dir. També van explicar que tenen unes quantes denúncies pel que diuen a Bricoheroes i que confien en els advocats Jaume Alonso Cuevillas, diputat de JxCat, i Andreu Van den Eynde, defensor d’Oriol Junqueras,  perquè els representin.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.