Guerra oberta entre JxCat i CUP: fora caretes!

El cas de l’escó del fins fa poc diputat de la CUP Pau Juvillà ha iniciat una nova batalla en l’independentisme. I és que la gestió de la retirada de l’escó ordenada per la Junta Electoral ha estat un autèntic desastre. Des de l’equip de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, van intentar que ella capitalitzés cada pas que feia la cambra, instada pel sobiranisme, suposadament a favor de protegir el dret de Juvillà a seguir sent diputat. Tant és així que es repetien consignes com ara “Borràs arribarà fins a les últimes conseqüències”, “ella garantirà que segueixi sent diputat” o “la presidenta no permetrà ingerències”.

A més, es comparava aquesta actitud amb la que va tenir Roger Torrent amb l’escó de Quim Torra, quan va admetre que no es podia fer res més per evitar la retirada i la va aplicar, amb tota una allau de crítiques duríssimes de JxCat. Mentre es plasmava aquesta imatge de Borràs, però, el Parlament ja donava Juvillà per expulsat, i la presidenta sabia que no hi podia fer res, però mantenia la fantasia esperant que ningú se n’adonés. La CUP, però, conscient del que passava, va engegar l’operació “caretes fora” per desemmascarar les mentides de Borràs. No va caure gens bé a JxCat. Guerra oberta, de nou.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.