Una part de l’oposició demana la dimissió de Laura Borràs per participar en el tall il·legal de la Meridiana

La presidenta del Parlament va donar l'esquena al Govern per a fer costat a l'ANC

El Parlament de Catalunya
El Parlament de Catalunya

Els representants de Ciutadans, PP i Units en el Parlament de Catalunya han demanat a través de les xarxes socials la dimissió de la presidenta de la cambra catalana, Laura Borràs, per la seva participació en el tall no autoritzat de l’Avinguda Meridiana de Barcelona.

La diputada del PP català al Parlament Lorena Roldán ha acusat Laura Borràs de participar en el tall de la Meridiana per a “redimir-se davant els seus” després d’haver-li retirat l’escó al cupaire Pau Juvillà. Roldán afegeix que “és inadmissible que la presidenta del Parlament participi en una manifestació il·legal” i per això li reclama que “deixi de desprestigiar el seu càrrec i dimiteixi”.

Per part seva, el portaveu de Ciutadans a la cambra catalana, Carlos Carrizosa, va criticar que Borràs se sumés a la concentració independentista “encapçalada pel fundador de Terra Lliure” -en referència a Frederic Bentanachs– i va assenyalar que “Borràs ha de dimitir: els càrrecs públics que se salten la llei estan inhabilitats per a exigir als ciutadans complir-la”.

Des d’Units, partit que es va presentar a les eleccions de la mà del PSC, Ramon Espadaler va qualificar l’acció de Borràs de “trist exercici de populisme” i va criticar que no obeís al Departament d’Interior com sí que va fer amb la Junta Electoral Central “amb gesticulació” en el cas de Juvillà.

Per part seva, cap dels principals representants del PSC ni d’En Comú Podem s’ha pronunciat sobre la participació de Laura Borràs en el tall il·legal de la Meridiana.

(Visited 65 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari