L’independentisme desafia el Govern i convoca un altre tall de la Meridiana

L'ANC i Meridiana Resisteix pretenen interrompre una de les artèries principals de Barcelona malgrat la prohibició d'Interior

Unes desenes de persones tallant el trànsit a l'avinguda Meridiana
Unes desenes de persones tallant el trànsit a l'avinguda Meridiana

L’Avinguda Meridiana de Barcelona està encara lluny de recuperar la normalitat quan donin les 20.00 h. L’Assemblea Nacional de Catalunya i el col·lectiu Meridiana Resisteix mantenen el seu pols al Govern de la Generalitat i han convocat per a aquest diumenge una altra concentració que pretén tallar la circulació a una de les vies principals d’entrada i sortida de la ciutat.

Malgrat la prohibició del Departament d’Interior, que aquesta setmana ha decidit traslladar la concentració diària a una plaça pròxima per a restituir la normalitat en la circulació, l’independentisme més combatiu està disposat a desobeir la decisió del conseller Elena. Meridiana Resisteix ha convocat els seus seguidors a les 20.00 h a la intersecció de l’avinguda amb Fabra i Puig per a celebrar després, a les 20.30 h, una assemblea.

Per part seva, l’Assemblea Nacional de Catalunya ha mostrat el seu suport a la concentració a través de les xarxes socials. El seu objectiu, “plantar cara” al Govern i a l’Estat “al costat de qui defensa el mandat de l’1-O i fa costat als represaliats”.

Tots dos col·lectius independentistes ja van desafiar dissabte el Govern tallant la Meridiana. Van comptar amb el suport in situ de la presidenta del Parlament, Laura Borràs. Els Mossos d’Esquadra van carregar contra alguns dels manifestants, però els centenars de persones congregades a l’avinguda van fer desistir els agents.

El d’aquest diumenge serà el tall número 668 des d’octubre del 2019.

(Visited 97 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari