El govern andorrà passa de la bandera catalana en la visita oficial de Pere Aragonès al Principat

El president de la Generalitat i Xavier Espot van posar sobre la taula la candidatura per als Jocs Olímpics d'Hivern de 2030

El govern d’Andorra va oferir aquest divendres la seva col·laboració per a la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern del 2030, però, alhora, li ‘va negar’ la bandera catalana en la recepció al president de la Generalitat, Pere Aragonès.

El tractament diplomàtic a Aragonès per part del país dels Pirineus va ser en tot moment com a president d’una comunitat autònoma espanyola i, per tant, durant la seva estada oficial al Principat, l’executiu presidit per Xavier Espot va evitar la presència de la senyera per entrar en un possible conflicte amb el govern espanyol.

Espot creu que la col·laboració d’Andorra ha de ser “positiva” per assegurar l’èxit de la candidatura. Sense voler entrar a concretar el grau de col·laboració del Principat en el projecte, el líder de l’executiu andorrà ha posat en valor la capacitat hotelera que poden oferir, les pistes de descens homologades de les estacions d’esquí andorranes, la magnitud de quilòmetres esquiables dels complexos de neu i la capacitat en l’organització de grans competicions.

(Visited 195 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari