‘Els Segadors’ no sonarà abans del derbi entre l’Espanyol i el FC Barcelona

El club blanc-i-blau argumenta que el seu protocol no contempla reproduir l'himne malgrat l'assistència del president Pere Aragonès

El derbi entre el RCD Espanyol i el FC Barcelona no estarà precedit per Els Segadors a l’RCD Stadium. Segons informa Nació Digital, l’equip blanc-i-blau no atendrà les peticions del Palau de la Generalitat de reproduir l’himne català degut a l’assistència al matx del president del Govern, Pere Aragonès.

L’Espanyol argumenta que el protocol del club no contempla que soni Els Segadors abans dels partits. La decisió ha causat “sorpresa i contrarietat” en el si del Govern. La Generalitat esperava que s’atengués la seva petició com ja va ocórrer al clàssic entre l’FC Barcelona i el Reial Madrid al Camp Nou i a l’amistós benèfic per a recaptar fons contra l’ELA entre els veterans del Barça i el Girona disputat en Montilivi i impulsat per Juan Carlos Unzué.

Segons informa Mundo Deportivo citant fonts del club perico, l’Espanyol no s’ha negat en cap moment a posar Els Segadors a Cornellà-el Prat, sinó que únicament s’ha limitat a aplicar el protocol que indica que només ha de sonar l’himne blanc-i-blau abans dels partits que juga com a local.

El FC Barcelona va evitar posar Els Segadors durant sis temporades, però, després d’arribar a la presidència de nou, Joan Laporta va recuperar l’himne abans del clàssic del passat 24 d’octubre.

(Visited 83 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari