Quins ‘amics’ de Borràs callen i no la defensen?

Laura Borràs
Laura Borràs

A l’independentisme se li acumulen els cadàvers polítics… Semblava impossible, però el procés sembla haver posat el punt de mira sobra la presidenta del Parlament, Laura Borràs. La inhabilitació del diputat de la CUP i membre de la Mesa, Pau Juvillà, està passant factura a l’exconsellera de Cultura -tan tranquil·la que estava allà…-. Amb la seva ortodòxia independentista s’havia convertit en la gran esperança de la bancada juntista més abraonada. Però, la realitat del cas Juvillà, en què no li ha quedat més remei que obeir, l’ha descavalcat del tron i fins i tot els seus semblen haver-li girat l’esquena.

En ple linxament, ni l’expresident Carles Puigdemont, de qui Borràs és o era fidel deixeble, ni el secretari general de Junts, Jordi Sánchez, han mogut un dit en la seva defensa. Ni a les xarxes, ni molt menys de viva veu, han fet un gest a favor de la que fins ahir era l’assenyalada. Junts en general no sembla massa disposada a defensar al seu càrrec institucional més important, la segona autoritat del país.

Qui sí està per la defensa de Borràs és el seu club de fans, com anomena el periodista Josep Cuní als seus més fidels. De fet, una d’elles, piulava una crítica contra el comunicador per haver-se referit als seguidors de Borràs en aquests termes, com si la presidenta fos una cantant -un comentari que Borràs ha repiulat. D’altra banda, Cuní, de qui en la seva època a TV3 Borràs havia estat col·laboradora, expressava l’altre dia a La Ser un dels seus dubtes raonables: “Si Laura Borràs no volgués ser el segon càrrec institucional del país i la cap de l’oposició al president de la Generalitat alhora, tot hagués estat més clar”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.