Colau demana l’arxivament de la causa de les subvencions

L’alcaldessa de Barcelona nega que intervingués en l’atorgament, presumptament irregular, a entitats afins

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau

Els advocats de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, han lliurat un escrit als jutjats on defensen l’”absoluta legalitat” de les subvencions atorgades pel consistori a entitats afins, i asseguren que Colau no va intervenir en cap de les tramitacions d’aquestes subvencions.

L’escrit, el contingut del qual revela El País, sol·licita l’arxivament de la causa i l’anul·lació de la citació adreçada a Colau perquè, el pròxim 4 de març, declari com a investigada per la presumpta comissió dels delictes de prevaricació, frau en la contractació, malversació de cabals públics, tràfic d’influències i negociacions prohibides.

Els advocats de Colau sostenen que la querella, presentada per l’Associació per la Transparència i la Qualitat Democràtica, és “desordenada” i “sense rigor de cap classe”, i argumenten que no és sostenible per al sistema processal que, en un afer com aquest, s’atribueixi la condició d’investigada a Colau.

A més de l’escrit, la defensa de l’alcaldessa de Barcelona ha lliurat als jutjats diversos informes, un dels quals del secretari municipal, favorables al seu plantejament, segons el qual Colau no va intervenir en la tramitació de les subvencions sota sospita i “no hi ha una sola frase on s’identifiqui un acte singular de participació” en aquest sentit.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.