Ferran Reverter plega de director executiu del Barça per les ingerències de Laporta

No vol ser còmplice de les operacions que dirigeix el president i no es descarta que el vicepresident Eduard Romeu s'estigui plantejant la seva continuïtat

Encara que es pretengui edulcorar i temperar, la dimissió del director executiu (CEO) del FC Barcelona, Ferran Reverter, que estava desaparegut des del tancament dels últims fitxatges -el més opac el d’Adama Traoré-, reflecteix les moltes, continuades i greus desavinences amb el president Joan Laporta, acostumat més que mai a exercir un govern de contínua ingerència i intervencionisme, moltes vegades sense coneixement o en absència del mateix CEO.

Les raons de la renúncia, que es farà efectiva més aviat del que la premsa s’ha afanyat a avançar, provenen sobretot de les conseqüències d’aquesta intromissió permanent de Laporta que, amb molta probabilitat, seran carn de Forensic en un futur no tan llunyà. Ferran Reverter ha arribat al límit del risc en aquest paper de còmplice necessari per a les operacions que dirigeix Laporta en persona.

El comunicat del club diu que “Ferran Reverter ha comunicat aquest dimarts al president del FC Barcelona, Joan Laporta, la seva voluntat de deixar el càrrec per raons personals i familiars. Aquesta renúncia serà efectiva a partir que el Club incorpori a un nou director general”.

Hi ha la possibilitat que, a conseqüència d’aquesta desconfiança, que ara és mútua, Reverter prefereixi controlar del tancament de l’exercici per temor al fet que l’exposició dels detalls econòmics i financers de la temporada pugui descontrolar-se.

Existeix constància de moltes discrepàncies de forma i de fons en la gestió corporativa des de l’inici d’una relació que va començar bruscament amb la no renovació de Messi, un assumpte en el qual tant Reverter com el vicepresident Eduard Romeu van influir poderosament. Clar que eren temps en els quals els avaladors manaven per sobre de la mateixa junta en determinats assumptes.

Per aquest motiu no cal descartar que el mateix Eduard Romeu s’estigui plantejat quan i com sortir de la junta de manera que Laporta es vegi obligat a reorganitzar el cos executiu de l’àrea econòmica en el conjunt de la seva estructura.

De moment, l’anunci retardarà una mica l’anunci i l’oficialització de l’acord amb Spotify pel frontal de la samarreta, la roba d’entrenament i actius com el nom de l’estadi amb les condicions dels quals Ferran Reverter no estava conforme, segons ha transcendit.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.