Trenta famílies de Canet recorren contra el 25% de classes en castellà

El Tribunal Superior de Justícia va sentenciar aquest percentatge per la denúncia d'uns pares d'aquest centre

Escola Turó del Drac, a Canet de Mar

Una trentena de famílies amb nens a P5 a l’escola Turó del Drac de Canet, demanen que els seus fills no hagin de fer el 25% de les classes en castellà. És una de les escoles afectades per la denúncia d’uns pares, que demanen classes en castellà pels seus fills. En aquest cas, però, part de la resta de la classe no hi està d’acord.

Les famílies de 30 dels 49 alumnes de P5 han presentat un recurs al Tribunal Superior de Justícia perquè revoqui les mesures cautelars que va ordenar i que obliguen tots els estudiants d’aquell nivell a fer un 25% de classes en castellà només per la denúncia dels pares d’un estudiant. Demanen a més que els considerin part afectada en la causa.

La portaveu dels pares, Helena Díaz, diu que la denúncia “té un caire totalment polític”, així com “impacta en la igualtat d’oportunitats” dels alumnes i “té com a objectiu atacar el projecte educatiu del centre”. Les famílies obren la porta també a sumar-se a les famílies de centres afectades també per aquest tipus de sentències.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.