Esclata la guerra entre els alts funcionaris del Parlament

El Parlament està sent notícia en les darreres setmanes i, per primer cop en molt de temps, no ho està sent pel que fan, diuen o aproven els polítics. La cambra ha saltat a les portades de la mà dels privilegis dels funcionaris i, sobretot, de la guerra que s’ha obert entre alts funcionaris que fa dècades que trepitgen la catifa del Parlament.

I és que, després de l’escàndol de les jubilacions daurades de funcionaris destapat per la premsa, arriba el següent capítol de la polèmica, protagonitzat per les acusacions mútues entre l’exlletrat major Antoni Bayona i la nova secretària general del Parlament, Esther Andreu. Fonts –polítiques i funcionarials– de la cambra asseguren que és només la punta de l’iceberg. “Fa massa anys que hi ha bàndols, enemistats, molts se la tenen jurada els uns als altres”, asseguren.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.