Quin èxit ha tingut a YouTube la darrera iniciativa de Junts?

Cartell de l'acte organitzat per Junts sobre les notícies falses a Espanya

Foto: @JuntsEU

Aquest passat dilluns 31 de gener, l’oficina europarlamentària que Junts, el partit liderat per l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, va obrir al barri del Born de Barcelona ha acollit l’acte Fake News and Disinformation Made in Spain (Noticies Falses i Desinformació Fetes a Espanya), en el qual s’ha parlat de suposades fake news que difon l’Estat espanyol contra els independentistes catalans. Hi van participar per videoconferència el mateix Puigdemont i els eurodiputats Toni Comín i Clara Ponsatí i, segons ha publicat a Twitter el grup europarlamentari de Junts, hi van assistir més de 300 persones. L’acte es va retransmetre en directe a través de YouTube, on posteriorment el partit de l’expresident ha publicat el vídeo sencer.

Malgrat la difusió que s’ha fet de l’esdeveniment a través del perfil de Twitter de Junts i Lliures per Europa així com dels comptes de membres del partit, fins ara, el vídeo de la plataforma no arriba a les 1.100 visualitzacions i acumula només 61 m’agrada. De fet, la xifra de subscriptors del canal de YouTube en el qual s’ha compartit no assoleix el mig miler, situant-se en 432, tot i que es troba actiu des del 12 de novembre del 2020.

El vídeo més popular del canal té 2.834 visualitzacions i es va publicar fa gairebé dos mesos, l’11 de novembre del 2021, amb motiu de la inauguració de l’oficina europarlamentària de Junts al Born. El partit també va difondre’l a través de les xarxes socials, però, com en el cas de l’acte sobre les notícies falses, la seva repercussió no ha estat significativa. En total, el canal anomenat Junts x Europa ha publicat 164 vídeos des de la seva creació i acumula 6.414 visualitzacions, el que significa que cada gravació que comparteixen en la plataforma rep una mitjana de 39 visites.

(Visited 234 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari