ERC manté el no a la reforma laboral

Acusa el govern espanyol d'inflexible, mentre que Cs ofereix suport i insta Sánchez a no cedir al "xantatge" de Bildu i ERC

La portaveu d'ERC, Marta Vilalta

ERC manté el no a la reforma laboral. El decret arribarà dijous al Congrés i els republicans avisen que el seu vot serà contrari si en els pròxims dies el govern espanyol continua “renunciant a millorar” la proposta, que demanen que es tramiti com a projecte de llei per poder negociar i introduir canvis.

“Ens estan negant la possibilitat de millorar-la. El govern espanyol no es mou”, ha denunciat la secretària general adjunta d’ERC, Marta Vilalta, que també ha assegurat que aquesta reforma “no és útil” per als treballadors malgrat que UGT i CCOO la defensen aferrissadament.

D’altra banda, els nou diputats que manté la formació de Ciutadans al Congrés han anunciat que votaran a favor de la reforma laboral perquè el president del Govern no es vegi obligat a “cedir davant el xantatge de Bildu i ERC”. Això sí, sempre que no s’alteri “ni una coma” de la seva formulació actual, ha dit la seva líder Inés Arrimadas.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari